SKF D3 wint van Hemur Enge

02-04-2018
Zaterdag 31 maart speelde D3 een uitwedstrijd tegen Hemur Enge. Daarbij heb ik, Ingrid Leppers, de D3 mogen coachen. Wat een geweldige groep jongelui is dit.

Vanaf het eerste moment hebben ze laten zien wie Skf is en wat zij kunnen. In no-time staan ze voor met 0-1. Helaas kort daarna 1-1. De rust gingen we in met 1-3. Na de rust nogmaals laten zien wie ze zijn en mede door een aantal goals van Anna en Timon, ( ik ben  nog niet zo goed in de namen) kwam er een einduitslag van 2 – 9.

Vera van Ekris, je hebt een heel mooi team onder je vleugels met heel veel talenten.

D3 en ouders,  bedankt voor de hartelijke ontvangst en het gezellige teamgevoel en uiteraard voor een fantastische wedstrijd. Ga zo door.

Groetjes Ingrid

Onzeclubwinkel