E2 bedankt selectie voor geslaagde clinic

05-02-2018
SKF E2 kreeg op donderdag 25 januari een clinic van de selectie, een clinic die het team met het supporteren van de selectieteams bij de eerste thuiswedstrijd in de zaal had gewonnen.

Dit had het team te danken aan het meebrengen van een zelfgemaakte spandoek, het dragen van SKF clubkleding, geelblauwe haren en feestelijke accessoires. Verder hebben de E2-spelers, met name de dames, fanatiek aangemoedigd met een yell en een dansje.

Donderdag 25  januari om 17.00 uur was het eindelijk zover. De kinderen hebben de hele training geglunderd, ze vonden het geweldig om tips te krijgen van hun ‘korfbalhelden’. De kinderen hebben leuke trucjes met de bal gedaan om hun balbehandeling te verbeteren. Daarnaast hebben ze veel verschillende soorten wedstrijdjes gedaan mét en tégen de selectiespelers. Van ballen wegslaan tijdens het dribbelen tot doelpunten scoren dichtbij de korf, waarbij het vrijlopen centraal stond. Isabelle en Tygo hebben de meeste doelpunten gescoord in een wedstrijdje tegen een selectiespeler. Als beloning had de selectie een Intertoys cadeaukaart voor deze winnaars geregeld, helemaal leuk!

Na een training van een uur hadden alle kinderen rode koppies van de inspanning. Ze hebben aan de selectiespelers laten zien dat ze hard willen trainen om beter te worden. Wellicht kunnen ze hun dromen waarmaken en staan ze over 10 jaar zelf in de selectie? Het feestje was nog niet voorbij. De E2 kon aan een vrolijk gedekte tafel in de kantine aanschuiven, waar de E2-spelers samen met hun eigen trainers en de selectiespelers pannenkoeken hebben gegeten als afsluiting van deze geweldige prijs.

Hierbij willen wij de hele selectie bedanken voor hun inzet om de jeugd nog meer met de club te verbinden. In het bijzonder gaat onze dank uit naar Daniël, Jasper, Sanne, Sarah en Carly voor het verzorgen van de leuke en leerzame training. Tessa en Anne-Ruth waren meer actief achter de schermen (in de keuken), dames heel erg bedankt voor het bakken van de heerlijke pannenkoeken!

Groetjes,

SKF E2

(Tygo, Lars, Joshua, Veerle, Karlijn, Isabelle en de trainers)

Onzeclubwinkel