Reko's speelden onderling afgelopen maandag

07-02-2019
Op maandagavond 4 februari speelden de recreanten een onderlinge wedstrijd in de SKF-hal. Op papier heeft de reko genoeg mensen, maar telkens moesten leden zich helaas afmelden met diverse redenen.

Gelukkig kunnen we altijd een beroep doen op een vaste groep invallers en de midwekers. De midwekers gaven hun trainingsavond voor ons op, waarvoor natuurlijk hartelijk dank!

Het werd een leuke wedstrijd, met in één vak midwekers, 2 heren uit het zesde en twee jonkies van de reko. De jonkies pasten naadloos in het midweek/SKF 6 vak en moesten (dat vonden ze ook heerlijk) flink aan de bak. Het andere vak bestond uit recreanten met twee jonge (?) heren, die af en toe nog spelen.

De wedstrijd ging gelijk op, wat natuurlijk leuk is voor de spelers. Ingemaakt worden voelt niet fijn, dus goed dat de teams aan elkaar gewaagd waren. Het duurde even voordat de doelpunten vielen, maar uiteindelijk won team blauw met 9-7. Scheidsrechters Jannie en Hennie hadden het niet moeilijk en konden ook nog af en toe lachen om hilarische momenten.

Mariska en Wim waren zeer fanatiek en lagen gestrekt, na gewaagde acties. Nou ja… Wim legde zichzelf in de luren. In ieder geval heeft de reko weer eens een wedstrijd gespeeld en maakt zich nu op voor twee evenementen. Op 6 april een wedstrijd bij DKOD te Heelsum en op 13 april een toernooi bij DVO.

Ben jij ook geïnteresseerd in korfbal bij de recreanten, meld je dan aan bij Hennie Spies, 06-27227502 of spieshennie@hotmail.com.

Speciaal heren zijn meer dan welkom!

Nog even de doelpuntenmakers van de wedstrijd: Ronald 3, Roy 3, JP 3, Fred 2, Yvonne, Danielle, Marijke, Angelique en Sietse allen 1.

Dank natuurlijk aan de supporters en aan de tijdwaarnemer en verslagschrijfster, Arie en Lianne.