SKF met 24-20 te sterk voor Nic.

20-05-2019
SKF was deze zaterdag met 24-20 te sterk voor het Groningse Nic. Met deze overwinning blijft SKF koploper, met 2 respectievelijk 3 punten voorsprong op de concurrenten DOS (W) en Unitas/Perspectief.

In tegensteling tot vorige week, kwam SKF nu wel goed uit de startblokken. Al snel pakte de ploeg van Steven Brink een voorsprong en bouwde die gedurende de eerste helft gestaag uit. Bij rust stond een voorsprong van 6 punten op het scorebord, 13-7.

In de tweede wist Nic. SKF onder meer druk te zetten. Maar SKF heeft al vaker aangetoond over veel vechtlust te beschikken. En hoewel Nic. de achterstand wat wist te verkleinen, trok SKF de winst gedecideerd naar zich toe, 24-20.

Met nog maar 3 wedstrijden te gaan is SKF nog altijd koploper met een gaatje van twee punten naar de nummer 2 DOS (W) en drie punten naar nummer 3 Unitas/Perspectief. Die laatste ploeg is aanstaande zaterdag de tegenstander in Harderwijk. De week erna ontvangt SKF HKV/Ons Eibernest, waarna op 15 juni de competitie wordt afgesloten met een uitwedstrijd tegen de andere directe concurrent, DOS uit Westbroek. Drie lastige finales, tegen twee directe concurrenten en een ploeg die vecht tegen degradatie.

Scores SKF: Daniël van Munster 6, Sytse de Jong 4, Bram Grijzenhout 3, Björn Hubers 3, Sarah v.d. Meer 3, Vera van Ekris 2, Tessa v.d. Bos 2, Carly Matser.