Voorbeschouwing SKF-DOS (W)

19-10-2018
Zaterdag speelt het vlaggenschip van SKF tegen DOS uit Westbroek, de wedstrijd start om 15:30 uur. SKF S2 speelt om 14:00 uur tegen SCO uit Oldeholtpade.

Voor SKF is DOS (W) een bekende tegenstander. Al vaker is tegen elkaar geoefend en in seizoen '16-'17 kwamen de ploegen elkaar in de competitie tegen. Toen trok DOS (W) tweemaal aan het langste einde en promoveerde dat jaar naar de Hoofdklasse. SKF-coach Steven Brink was toen coach van DOS (W). 

Als we coach Brink vragen naar de kwaliteiten van DOS (W), dan kan hij er van alles over zeggen, maar tegelijkertijd wilt hij hier weinig over kwijt om zich niet in de kaart te laten kijken. Wat hij wel wil melden, is dat DOS (W) rouleert met een sterk kwintet heren. De gebroeders De Rooij zijn de scherpschutters van het team. Bij de meiden een vast kwartet. De ploeg staat onder leiding van Van Grootheest. 

Opvallend is dat DOS (W) deze competitie nog ongeslagen is. Het geleden puntverlies komt door drie gelijke spelen. De druk zal deze zaterdag vooral bij DOS (W) liggen, want een eerste verliespartij kunnen zij zich eigenlijk niet permitteren, dan zien zij het verschil met concurrent SKF groter worden en waarschijnlijk komt dan ook de andere concurrent Unitas/Perspectief langszij. 

In de laatste thuiswedstrijd op het veld van 2018 kan SKF dus heel goede zaken doen om de koppositie te verstevigen. De weersvoorspellingen zijn goed en ook deze zaterdag zal de bar, de keuken en het terras langer geopend zijn door hulp van selectiespelers. Komt allen om SKF aan te moedigen!

Naar teampagina

SKF Nieuwsbrief

SponsorKliks

CO-SPONSORS

SUB-SPONSORS