SKF hervat veldcompetitie met winst

22-04-2019
SKF is goed begonnen aan de tweede helft van de veldcompetitie. Hoewel het de eerste helft niet makkelijk ging, werd hekkensluiter Antilopen/Lancyr Deelen uiteindelijk ruim opzij gezet, 23-15.

SKF staat er iets over de helft van de veldcompetitie goed voor. Een tweede plaats, 1 punt achter koploper DOS uit Westbroek. Daarmee strijdt de ploeg nog volop mee voor promotie terug naar de Hoofdklasse. Om mee te blijven doen in die strijd, mocht bij de hervatting van de competitie tegen hekkensluiter Antilopen/Lancyr Deelen geen fout worden gemaakt.

En dat deed SKF ook niet. Op een zonovergoten Sportpark De Groene Velden ging het de eerste helft nog moeizaam. De ploeg leek in eerste instantie wel afstand te nemen, kwam op een 9-3 voorsprong, maar moest toezien hoe het bij rust toch nog spannend was, 9-7. In de tweede helft liep de thuisploeg puntje voor puntje verder weg bij de gasten uit Leusden. SKF speelde goed, Antilopen kon het niet meer bijbenen. Uiteindelijk stond een ruime en verdiende 23-15 zege op het scorebord.

Omdat koploper DOS (W) deze competitieronde pas op 4 mei in actie komt, staat SKF nu met een punt en een wedstrijd meer, in ieder geval twee weken lang bovenaan. De volgende wedstrijd van SKF is pas op zaterdag 11 mei, uit tegen het Groningse OWK.

Scores SKF: Carly Matser 5, Sarah v.d. Meer 4, Yorn van Kleij 3, Vera van Ekris 2, Daniël van Munster 2, Sytse de Jong 2, Bram Grijzenhout, Tessa v.d. Bos, Bart Mast, Thijs van Ginkel, Björn Hubers.

Alle doelpunten zijn te zien op ons Youtube-kanaal.