Bedankt voor jullie steun

20-03-2018
We kunnen terugkijken op een mooie laatste zaterdag in de zaal. In de ochtend zijn er veel supporters met de C1 meegereisd richting Dordrecht om de C1 aan te moedigen op het NK. Dit zorgde voor een leuke sfeer op de tribune. De C1 is uiteindelijk 7e van Nederland geworden! Ondertussen werden in Veenendaal de F1 en C3 kampioen door hun overwinningen tegen Reehorst ’45 en Wageningen. Gefeliciteerd!

Om 20:00 speelde SKF 1 de belangrijke wedstrijd tegen Antilopen 1 in Maarssen. Als selectie waren wij al ruim van te voren aanwezig en zo’n 40 minuten voor aanvang zagen wij de tribune vollopen met SKF supporters. De gehele wedstrijd waren jullie goed te horen en na een spannende wedstrijd konden we samen een feestje vieren, want SKF blijft in de overgangsklasse!

We willen jullie bedanken voor de steun en hopelijk kunnen we straks op het veld weer een feestje vieren. We staan daar op een gedeelde 1e plek en zijn dus nog volop in de strijd voor het kampioenschap! Ook SKF 2 staat op een gedeelde 1e plek in de reserve hoofdklasse. We gaan voor een dubbel feest!

SKF 1 & 2