Gratis busreis naar beslissingswedstrijd SKF 1

05-03-2018
Supportersvereniging EBG en hoofdsponsor van SKF Cimar hopen op een enorme steun voor de helden van onze selectie. SKF 1 moet 17 maart aanstaande in Maarssen strijden voor behoud in de overgangsklasse. Als SKF hebben we al vaker bewezen hier als sterkste uit te kunnen komen en dat willen we opnieuw!

Daarom organiseren we een gratis busreis naar deze belangrijke wedstrijd. Iedere SKF-fan kan zich hiervoor opgeven zolang ze maar ''iets'' geels of blauws aan hebben die avond. Opgeven kan tot en met zondag 11 maart. Zorg vooral dat je ook al je teamgenoten, vrienden en familie vraagt om onze club te steunen.

Je moet zaterdag 17 maart om 18:00 uur aanwezig te zijn bij SKF voor het afhalen van de buskaarten. (Groepen) kinderen jonger dan 16 jaar moeten onder begeleiding van een of meerdere ouders staan. EBG zal zorg dragen voor enkele aanspreekpunten gedurende de reis en in de hal in Maarssen. Ook zal de voorzitter van de EBG, Sietse van de Bij,  gedurende deze avond bereikbaar zijn voor eventuele vragen en telefonisch contact voor ouders en kinderen.

Een half uur na afloop van de wedstrijd zullen we weer vertrekken. Naar verwachting zal dit ongeveer 21:45 zijn. Dit betekent dat we rond 22:45 uur terug zijn bij SKF.

Nogmaals in het kort:

* Opgeven kan tot en met zondag 11 maart

Zaterdag 17 Maart:
18:00 Afhalen buskaart - aankoop sjaal
18:15 Instappen in de bussen
19:30 Aankomst Maarssen
20:00 Start beslissingswedstrijd SKF 1 - ???? (Nog onbekend)
21:45 Vertrek bus naar Veenendaal
22:45 Aankomst bus Veenendaal

Opgeven of meer informatie via sietsevdbij@hotmail.com

Bij opgave doorgeven per persoon voornaam, achternaam en leeftijd.