Rozemarijn en Janno Kamphorst kiezen voor SKF

30-04-2018
Rozemarijn Kamphorst-Van Leijenhorst (23) en haar partner Janno Kamphorst (28) zullen vanaf het seizoen 2018/2019 deel uitmaken van de topkorfbalselectie van korfbalvereniging SKF.

Het stel is woonachtig in Nijkerk en speelde tot nu toe hun gehele loopbaan voor Revival in Terschuur. Bij SKF verwachten beiden zich te kunnen ontwikkelen richting hun persoonlijke top.

“Wij zijn erg blij met deze versterkingen,” zegt Bob de Jong, bestuurslid Korfbalzaken van SKF. “Wij volgen Rozemarijn al langer en zien in haar een directe versterking voor onze selectie met haar fysieke kracht, schotkracht en drive. De komst van Janno tekent zijn ambitie. Rozemarijn en Janno willen dit avontuur samen aangaan. Janno gaat een kans krijgen in onze selectie en die zal hij met beide handen aangrijpen. Wij hopen dat beiden een fantastische tijd bij onze vereniging krijgen en in de komende jaren echte SKF’ers gaan zijn.”

Onzeclubwinkel