SKF kan feestje KVS/Maritiem niet verstoren

02-10-2017
SKF is er niet in geslaagd het feestje van KVS/Maritiem te verstoren. De Hagenaars, die zaterdag het 90-jarig bestaan vierden, trokken met 23-19 aan het langste eind.

De thuisploeg schoor het beste uit de startblokken. SKF moest in de achtervolging en deed dat prima. Vanaf 12-8 kende SKF een goede periode en kwam dankzij scherp afronden terug tot 12-11. De rust kwam dan ook als geroepen voor KVS/Maritiem.

Na rust bleef het lang spannend. Op 16-16 werd lang niet gescoord, maar SKF verbrak die doelpuntloze periode met de 16-17, achteraf beschouwd de enige keer dat de ploeg op voorsprong kwam. KVS counterde echter meteen naar 18-17 waarmee SKF’s verzet gebroken bleek. In de slotfase liep de thuisploeg toch weer weg naar een voorsprong van 4 punten, 23-19.

Steven Brink was na afloop niet helemaal tevreden uiteraard. “Verdedigend achter de feiten aan gelopen en aanvallend slechts 10 minuten laten zien wat we kunnen. In een poule waar iedereen van elkaar kan winnen is dat veel te weinig.”

Mede-koploper Nieuwerkerk verloor ook, waardoor het verrassende ckv Fiks nu alleen bovenaan staat, twee punten voor Nieuwerkerk en SKF. Aanstaande zaterdag is de koploper de tegenstander van SKF op sportpark De Groene Velden.

Scores SKF: Bram Grijzenhout 6, Daniël van Munster 3, Sytse de Jong 3, Tessa van den Bos 3, Bart Mast 2, Ilse van Ekris, Sarah van der Meer.

Foto OnlineVallei.nl. Klik hier voor veel meer foto's.

 

Naar teampagina

SKF Nieuwsbrief

Onzeclubwinkel

 

CO-SPONSORS

SUB-SPONSORS