Voorbeschouwing Swift - SKF

20-04-2018
Komende zaterdag speelt SKF tegen Swift, een eindje rijden want de bestemming is Middelburg. En wie Swift ook maar een klein beetje heeft gevolgd dit seizoen zal zien dat de Zeeuwse zuinigheid in ieder geval niet zit in het maken van doelpunten, want in 23 gespeelde competitiewedstrijden weten ze gemiddeld ruim 24 keer per wedstrijd te scoren.

Het vorige duel tegen Swift won SKF overtuigend met 29-24. In deze wedstrijd wist SKF direct de vrije ruimtes te vinden en liep het uit naar een 4-0 voorsprong. Het waren toen vooral Bram Grijzenhout en Daniël van Munster, ieder goed voor 7 goals, waar Swift geen grip op had.

Het ziet ernaar uit dat Carly Matser en Bastian van Essen hun draai in het team gevonden hebben, want afgelopen zaterdag tegen Nieuwerkerk wisten ze respectievelijk 5 en 6 goals te maken. In de eindfase werd het onverwacht spannend, maar toen hield Vera van Ekris het hoofd koel en wist tweemaal tot scoren te komen. Op deze manier is het voor tegenstanders erg lastig verdedigen als veel verschillende SKF-spelers de korf weten te vinden.

Zaterdag zal SKF met scherp moeten schieten en dat de gehele wedstrijd vol moeten houden, want alleen dan zal Swift zich gewonnen geven. SKF zal er alles aan doen om de overwinning uit het vuur te slepen!

Aanvang 16:00 uur, sportpark De Sprong te Middelburg. De wedstrijd staat onder leiding van Koen Meijer en Jeroen van Houwelingen.

Onzeclubwinkel