Gaan we naar de Hoofdklasse?

27-05-2019
Ons vlaggenschip heeft in de voorbije weken goede zaken gedaan in de Overgangsklasse A. Met nog 2 wedstrijden te spelen staat SKF 2 punten voor op concurrent DOS uit Westbroek. Op 15 juni, de laatste speelronde, staat de wedstrijd DOS-SKF op het programma.

Als de stand blijft zoals vandaag zal daar het kampioenschap beslist worden. Aanstaande zaterdag speelt DOS echter de lastige uitwedstrijd tegen Unitas/Perspectief. Bij puntverlies van DOS en winst van SKF (thuis tegen HKV/Ons Eibernest) kan het kampioenschap voor SKF deze zaterdag al gevierd worden.

Een kampioenschap zou een prachtige prestatie zijn van vertrekkend trainer Steven Brink, de rest van de staf en natuurlijk onze spelersgroep. En een grote stap voorwaarts in het realiseren van onze ambitie: in de top van de Hoofdklasse spelen.

We roepen graag al onze leden, ouders van jeugdleden, sponsors en andere belangstellenden uit om SKF 1 aanstaande zaterdag om 15:30 te steunen in de wedstrijd tegen HKV/Ons Eibernest. SKF moet deze wedstrijd winnen om 2 weken later de grote finale tegen DOS te spelen. En als alles écht meezit, vieren we zaterdag met de hele vereniging aansluitend aan de wedstrijd eindelijk weer een kampioenschap van SKF 1!