Wedstrijden SKF 1 op 10 en 17 maart

01-03-2018
SKF 1 speelt dit zaalseizoen nog twee wedstrijden: op 10 maart de laatste reguliere thuiswedstrijd en op 17 maart een beslissingswedstrijd om handhaving.

Op verzoek van tegenstander Pernix (zij willen graag naar de kampioenswedstrijd van hun tweede in Wageningen later op die avond) zijn de thuiswedstrijden van SKF 1 en SKF 2 op 10 maart omgedraaid. SKF 1 speelt nu om 18:30 tegen Pernix, SKF 2 speelt om 20:00 tegen KCC/SO natural 4.

Op 17 maart speelt SKF een beslissingswedstrijd om handhaving tegen de nummer 7 uit de Overgangsklasse D. Die tegenstander is nog niet bekend, dat wordt Oranje Wit uit Dordrecht of Antilopen/Lancyr Deelen uit Leusden. Zij maken dat op 10 maart uit in een onderling duel. De beslissingswedstrijd wordt op 17 maart om 20:00 gespeeld in de hal van OVVO/De Kroon in Maarssen. Uiteraard hopen we dat SKF in deze belangrijke wedstrijd door veel supporters wordt gesteund. Maarssen is niet ver weg, en er zijn ideeën over een supportersbus. Houd de website en social media in de gaten!