Evert Houtriet toegevoegd aan technische staf

21-04-2019
Met veel enthousiasme maakt SKF bekend dat Evert Houtriet in het volgende seizoen als trainer/coach verantwoordelijk zal zijn voor het 2e team van SKF.

Houtriet is op dit moment hoofdtrainer bij Dindoa, waar hij door de huidige hoofdtrainer van SKF, Steven Brink, zal worden opgevolgd. Hij is oud-speler van SSS, Vada en DVO en speelde met die laatste 2 clubs op het hoogste niveau. Hij was als trainer eerder actief bij DKOD, Vada, Vriendenschaar, DVO, Wageningen en dus Dindoa.

“Dit was een bijzondere kans voor SKF om de invulling van onze technische staf voor het nieuwe seizoen te versterken,” zegt Bob de Jong, bestuurslid Korfbalzaken van SKF. “Evert is een talentvolle en ervaren trainer die heel veel ervaring met topkorfbal meebrengt. SKF 2 heeft jarenlang erg goed gepresteerd. Wij gaan nu een periode in waarin jonge talenten heel snel moeten worden klaargestoomd voor SKF 1. Onze plannen om de trainingsintensiteit op te voeren spelen daar een belangrijke rol in. De betrokkenheid van Evert gaat ook op dit gebied een enorme meerwaarde zijn. Het is dus een prachtige kans voor SKF, maar vooral voor elke talentvolle speler en speelster in onze selectie.”

 

[foto: dindoa.nl]

Naar teampagina

SKF Nieuwsbrief

SponsorKliks

CO-SPONSORS

SUB-SPONSORS