• 4 september: start van een nieuw seizoen!

  24 aug 2021
 • Zaterdag 4 september trappen we het nieuwe seizoen af met de traditionele Startdag. Hopelijk het startsein voor een seizoen zonder al teveel Coronabeperkingen.

  Om 09:00 is iedereen al welkom bij SKF. Na een korte officiële opening, zal LaVita Lifestyleclub een gezamenlijke warming-up verzorgen. Om 09:30 volgt dan de presentatie van de Seniorenselectie, om 09:45 gevolgd door een clinic voor de F-, E-, D- en C-jeugd verzorgd door de selectie. Om 10:00 beginnen ook onze Kangoeroes weer met de eerste training.

  Om 11:00 beginnen we met de oefenwedstrijden. Gedurende de dag is er ook nog een bijeenkomst voor trainers en voor scheidsrechters en zijn alle ouders uitgenodigd voor een teambijeenkomst. Alle ouders ontvangen daarover nog een uitnodiging via de mail. Daarnaast zal een aantal sponsoren aanwezig zijn om zich te presenteren, daarover later meer op de website.

  Op het terrein zal ook een hoekje zijn ingericht met wat materialen om een leuke teamfoto te maken. Alle teams worden uitgenodigd daar even langs te gaan, een van de ouders een leuke foto te laten maken en die (onder vermelding van welk team het is) te sturen naar pr@skfkorfbal.nl.

  En natuurlijk is de kantine open voor de inwendige mens!

  We sluiten de dag af met een door DeMaes Catering verzorgde BBQ. Kosten hiervan zijn 6 euro, jeugd t/m 14 jaar 3,50. Vooraf aanmelden (uiterlijk donderdag 2 september) hiervoor is noodzakelijk en kan via dit formulier.

  Houd de website de komende periode in de gaten voor meer info over de sponsormarkt, maar ook over de geldende Coronamaatregelen (want daar zijn we nog niet helemaal vanaf).

  Het volledige programma staat hier. Voor vragen en opmerkingen over de startdag of als je een rol wilt spelen in de organisatie van toekomstige evenementen bij SKF, kun je altijd contact opnemen met Ronald van Rikxoort, manager Activiteiten & Evenementen via dit mailadres.

  We hopen op een mooie en spetterende Startdag!

  Onderstaand een sfeerbeeld van de clinic op de Startdag van 2019.