• “Als wij de bal hebben, kunnen zij niet scoren”

7 okt 2019
  • Veenendaal: SKF C2 vs Animo C1.

Vandaag was de dag dat we “officieus kampioen” konden worden. Wie dit half augustus had gezegd was niet direct serieus genomen…een team dat voor een groot gedeelte voor het eerst samen speelt!! Is het niet dat ze elkaar op vele manieren aanvullen!! Vandaag was z’n wedstrijd waar dat direct duidelijk werd!

Opstelling:
    Aanval: Niels ©,Luka, Renate & Marit.
    Verdediging: Cor, Micha, Judith & Kim.
    Reserve: Lisanne, Nathan E. & Anouarrrrrrrr LABED!
    Teammanagers: Reserves.
    Afwezig: Joost
    Coaches: Rick, Maarten & Raymond

De wedstrijd starten wat stroef…de spanning stond er tóch een beetje op. Animo had niks te verliezen en starten voortvarend! De 0-1 & 0-2 stond dan ook al binnen 5 min op het score bord. Het vak van “voormalig TM” Cor kon het snel repareren…1-2 & 2-2 (kanttekening 1ste schot Cor..Bam!! na 5 weken afwezigheid)
    Het spel van de 1ste helft was af en toe slordig & daar wist Animo van te profiteren. We hadden deze wedstrijd een speler in de gelederen waarmee SKF zaterdag heeft kennis gemaakt!! Anouar Labed! Speelt zijn wedstrijden in de C5 en heeft lang onder de radar gekorfbald. Hij maakte vandaag zijn debuut in de selectie (beetje zenuwachtig volgens moeders), maar nadat hij binnen de lijnen kwam was daar weinig van te merken….1ste balcontacten in de aanval waren gelijk gevaarlijk….toen zijn 1ste schot…BAM!! Doordat we vele wisselingen hadden binnen de lijnen, konden de scores niet altijd goed worden bij gehouden. Ruststand: 6-5

In de rust werd rustig besproken wat de Tips, Tops & Tricks waren om de tegenstander de genadeklap toe te dienen. Hieraan werd gehoor gegeven door de spelers van de C2. De tips van trainers Maarten & Rick werden goed opgepakt. 5 min in de 2de helft hadden we wedstrijd onder controle & de kansen kwamen en we hadden vertrouwen in elkaar dat was te zien in deze statistiek >>7 van de 11 spelers hebben gescoord & een ieder had minimaal 1 assist!!!! De wedstrijd eindigde op 15-7 (16-7 op wedstrijd formulier) één onwaarschijnlijke mooie treffer op naam van Joost!!

Na de wedstrijd werd gevierd dat we officieus kampioen zijn geworden na een prima 2de helft!!
    Na afloop van het douche…de 3de helft! De spelers mochten een mooi trainingsshirt van de “sponsor”: Team Zeedijk in ontvangst nemen! Tijdens de 3de helft werd OOK duidelijk dat concurrent Woudenberg 9-9 had gespeeld…dat betekent sowieso kampioen….met ieder resultaat volgende week!

Doelpuntenmakers: Niels 4x, Kim 3x, Anouar 3x, Luka 2x, Judith 1x, Renate 1x & Cor 1x (vanuit Duitsland Joost 1x)

Dames & Heren weer een prima resultaat! De Tips, Tops & Tricks meenemen naar de trainingen en tegen Fiducia C1! Volgende week gaan we 2 goede helften neerzetten!!

Ouders, Opa’s, Oma’s , broers, zussen & korfballiefhebbers bedankt voor de support!! Op naar volgende week: En dan: WAAR IS DAT FEESTJE…….??? HIER IS DAT FEESTJE!!!

Tot op de velden!!