• Avond voor de vrienden van SKF

29 jan 2024
  • Op zaterdagavond 10 februari worden de Vrienden van SKF vanaf 19.30 uur van harte uitgenodigd op de bovenverdieping in de hal van SKF. De ruimte wordt gezellig aangekleed. Er staat koffie met wat lekkers klaar en later op de avond zorgen we voor drankjes. We kunnen eerst kijken naar de wedstrijd van SKF 2 tegen Oost Arnhem 2 en daarna volgt rond 20.30 uur de wedstrijd van SKF 1 tegen ZKC '19 1.

Als het goed is, hebben alle vrienden van SKF een persoonlijke uitnodiging gehad. Graag horen we uiterlijk 3 februari of je komt en zo ja met hoeveel personen zodat we daar rekening mee kunnen houden. Dat kan door een mail te sturen naar vriend@skfkorfbal.nl

We willen graag ook nog een keer met jullie sparren over het opknappen van de sporthal (isoleren en uiterlijk). Mochten jullie onderwerpen hebben, dan horen we het graag!

We zien er naar uit jullie op deze avond te kunnen begroeten en hopen op een grote opkomst en een gezellige avond!