• BBQ slotdag 18 juni

  13 jun 2022
 • Inmiddels is bij velen bekend dat komende zaterdag 18 juni we het sportjaar feestelijk willen gaan afsluiten. Door omstandigheden is de organisatie helaas wel rommelig verlopen, maar dankzij de inzet van velen kunnen we er een leuke dag van maken. Hopelijk past het dus in je agenda om even lekker langs te komen. 
   
  Er is van alles geregeld! We hebben de hele dag een lekker muziekje op het terras, we zorgen voor zomerse versieringen en we proberen een luchtkussen voor de jeugd op het grasveld te zetten. In de middag halen we er ook water bij gezien de mooie weersverwachtingen. Er komt een klein zwembadje te staan en waarschijnlijk ook een hottub. 
   
  Na de laatste wedstrijden willen we rond 17:30 de barbecue aansteken voor iedereen. Voor ieder lid, vrijwilliger en ouder/verzorger! Een complete luxe barbecue waarmee we iedereen willen bedanken voor weer een mooi, maar ook wel vreemd jaar door corona. SKF en 't Pakhuis dragen bij in de kosten van de barbecue waardoor we de kosten per persoon laag hebben kunnen houden. Voor €7,50 per persoon kun je genieten van lekker brood met kruidenboter en tapenades, van verschillende soorten salades, sausjes (warm/koud) en vier stukjes vlees/vis. Dus wil je samen met alle anderen het seizoen leuk afsluiten, klik dan snel op deze link om je op te geven! Let op dat het inschrijfformulier gesloten wordt op donderdag 16 juni om 17:00 uur (update: formulier staat intussen dicht). Dit doen we omdat we dan de definitieve aantallen door moeten geven. 
   
  Hopelijk tot zaterdag!