• Belangrijke en volle zaterdag! Ben je erbij?

  17 mrt 2023
 • Een belangrijke en volle zaterdag! Een aantal teams speelt cruciale wedstrijden waarbij alle support welkom en wellicht nodig is!

  SKF B1 moest vorige week het kampioenschap aan buurman DVO/Accountor B1 plaatsen, maar staat er nog steeds goed voor. Met een overwinning zaterdag op Sporting Delta B1 plaatst SKF B1 zich voor de play-offs! De wedstrijd SKF B1-Sporting Delta B1 wordt gespeeld om 12:20 in onze hal, de B1 hoopt op een volle tribune.

  Dan ons vlaggenschip. Na de nederlaag vorige week tegen koploper SCO/European Aerosols en het gelijkspel van Tweemaal Zes, staat SKF met 6 punten alleen onderaan. Aan het eind van het seizoen degraderen de laatste twee ploegen. Het verschil met de ploegen boven SKF is echter klein: 1 punt met Tweemaal Zes, 2 punten met OVVO en Heerenveen en maar 3 punten met Wit-Blauw/Green Organics. Het programma is gunstig, SKF speelt nog tegen directe concurrenten Tweemaal Zes, Heerenveen en OVVO en twee wedstrijden daarvan zijn in eigen huis. Drie zeges zouden moeten volstaan om niet te degraderen. Zaterdag moet om 19:30 thuis tegen OVVO de eerste stap worden gezet. Eerder dit seizoen hebben we al gezien dat een volle enthousiaste zaal een echte negende man/vrouw voor SKF 1 kan zijn. Kom dus naar de hal en help SKF aan de zege!

  Naast deze belangrijke wedstrijden en natuurlijk de wedstrijden van alle andere teams, is er ook de Foute Party, direct na SKF-OVVO. En eerder op de avond is er een Vrienden van SKF avond, waarvoor alle Vrienden van SKF eerder al een uitnodiging hebben ontvangen.

  Kortom, alle reden om zaterdag naar de SKF-hal te komen!

  En kun je niet bij SKF-OVVO zijn, er is weer een livestream op ons YouTube-kanaal! Ook SKF 2-DOS '46 3 zal via dat kanaal te zien zijn (maar dan zonder commentaar).