• Bericht vanuit de kantinecommissie

23 sep 2019
  • Donderdagavond 19 september is er een informatiebijeenkomst gehouden voor kantinemedewerk(st)ers. 18 Leden hebben gehoor gegeven aan deze uitnodiging. Het werd een informatieve en interactieve avond waarbij we veel van elkaar hebben opgestoken.

De groep was/is enthousiast en zet zich in om een goed ‘visitekaartje’ en ambassadeur van SKF te zijn. Om goed kantinediensten te kunnen blijven draaien, hebben we letterlijk meer ruimte nodig. Zeker nu we een flink aantal mensen gaan opleiden en inpassen vanuit de ouder- en teamtaken.

Onderstaande zaken gaan we, vanaf heden (scherper) invoeren en/of naleven:

1. De ruimtes achter de bar, de keukens en de voorraadruimtes zijn alleen toegankelijk voor de mensen die diensten draaien. Dus de ruimtes zijn geen opslag voor tassen, boodschappen, telefoons en zijn ook geen ontmoetingsplek voor een ‘goed gesprek’. Ook het gebruik van apparatuur en de keuken zelf, is niet meer toegestaan. In de 1ste vergaderruimte is een keukenblok, er staat een koelkast, een magnetron en er is ruimte om iets te smeren of te snijden (natuurlijk is het een vergaderruimte, dus houd er rekening mee, dat de ruimte tijdelijk bezet kan zijn).
    2. Er is al een hekje bij de bar, wat betekent dat je hier niet zomaar doorheen kunt lopen. Hier zal strenger op toegezien worden. Meld even aan de bar wat je wensen zijn, dan kunnen wij je helpen. Op het muurtje naast het hekje komt een bordje met regelgeving, zodat het nog eens extra duidelijk is voor iedereen.
    3. Het alcoholbeleid en de regels omtrent Sociale Hygiëne zijn nog eens doorgesproken.
    4. Ook willen we dat er minder contant geld omgaat in de vereniging. I.p.v. contant dus graag Cashless betalen. Zeker door de week hebben we weinig tot geen wisselgeld voorhanden. Uiteraard hebben we ook te maken met bezoekers, van hen kunnen we dat niet meteen verwachten.

Wij gaan ervan uit dat iedereen hier gehoor aan wil geven, daarvoor alvast hartelijk dank!

Tot slot deel ik nog mee, dat Puur Blauw onze nieuwe kantineshirts heeft gesponsord. Daar zijn we heel erg blij mee. Hartelijk dank ook aan de sponsorcommissie die dit mogelijk heeft gemaakt.

Heb je nog vragen, op- of aanmerkingen, adviezen of iets anders, wil je ons (kantinecommissie, Anja, Arie, Corina, Hennie en Ria) helpen met het draaien van kantinediensten, mail ons dan gerust. Vele handen maken licht werk!