• Contracten staf selectie seizoen 2024-2025 getekend

  16 mei 2024
 • In eerdere berichtgeving hebben wij al kunnen melden dat de staf voor onze selectie voor het seizoen 2024-2025 rond is. Afgelopen zaterdag zijn de contracten getekend en is daarmee ook het officiële gedeelte afgerond.

  Voor het eerst in de geschiedenis van onze vereniging staan er volgend seizoen 4 vaste trainers op de selectie en dit sluit aan bij onze sportieve ambities voor de toekomst. De Werkgroep Topkorfbal is hiermee zeer content en kan zich de komende periode richten op de invulling van de overige vacante trainersposities binnen het domein.

  Hieronder valt onder andere de positie van trainer/coach van SKF 3. Voor deze talentvolle groep zoeken wij nog een enthousiaste trainer/coach, zie hiervoor een eerder bericht op de SKF site (klik op deze link)

  Mocht je interesse hebben in deze functie of heb je de gouden tip voor iemand die dit zou kunnen/willen doen, meld je dan via de contactpersoon in de vacature!

  De oplettende SKF-volger heeft verder kunnen zien dat de naam van Jacoline van Laar (huidige trainster S2) niet meer terugkomt in de plannen voor komend seizoen. Enige tijd terug is in goed onderling overleg besloten om de samenwerking voor komende seizoen niet te continueren. Intussen heeft Jacoline een nieuwe uitdaging gevonden en zal zij in het nieuwe seizoen actief zijn als trainer/coach van KV Woudenberg 2. Wij wensen Jacoline alvast heel veel succes en plezier toe bij haar ‘eigen’ vereniging en danken haar enorm voor haar bewezen diensten in de afgelopen jaren. Altijd stond zij als verantwoordelijke op voor haar eigen team en ieder jaar heeft zij het teamgevoel weer kunnen creëren om tot de nodige sportieve prestaties te komen. Geen makkelijke opgave als trainer van een tweede team!