• Corona update: We mogen weer!!!

14 jan 2022
  • Vol verwachting hebben we gekeken naar de persconferentie vrijdagavond. En niet voor niets! Sporten krijgt meer ruimte en we kunnen weer binnen gaan korfballen.

Concreet betekent het dat we vanaf maandag as (17 januari) weer in de zaal gaan trainen volgens het zaalrooster (klik op deze link voor het trainingsrooster). Ook senioren mogen trainen als ze een geldige QR-code hebben in hun corona toegangsbewijs. Daarnaast komt er ruimte om onderling wedstrijden te spelen. We werken aan een plan voor de zaterdag om hier een mooie invulling aan te geven. Zodra daar meer over bekend is, laten we jullie dat natuurlijk weten.

Helaas mag de kantine nog niet open, en mag er ook nog geen publiek aanwezig zijn bij de trainingen en onderlinge wedstrijden. En ook geldt nog steeds: blijf thuis bij klachten. Maar sporten kunnen we weer! Speciaal woord van dank aan de materiaalcommissie en iedereen die geholpen heeft om het materiaal voor de buitentrainingen van afgelopen week klaar te maken. En zij zorgden er voor dat alle spullen, na deze 1 week buiten gebruikt te hebben, meteen deze zaterdag weer schoon zijn om in de zaal te kunnen gebruiken. Mooi voorbeeld van Samen Kunnen we het Fiksen.

Voor nu wensen we iedereen weer veel korfbalplezier!