• Drie nieuwe gezichten bij SKF A2

2 sep 2022
  • Luuk Schafraad, Thomas Willemsen en Sten Koops zijn aangesloten bij de talentvolle junioren selectie. Ze komen over van korfbalvereniging de Zwaluwen uit Zevenaar.

Luuk wordt komend seizoen trainer van de A2. Hij heeft altijd training gegeven aan verschillende teams bij de Zwaluwen en de afgelopen jaren ook aan RTC De Vallei U15. Luuk heeft voor SKF gekozen, omdat hij zich wil door ontwikkelen als trainer en daarnaast vindt hij plezier maken ook erg belangrijk. “Het is een hele leuke groep. De eerste weken zijn dan ook goed bevallen en ik word door iedereen op de club goed opgevangen. Ik kijk er naar uit om mooie dingen te bereiken met SKF!”

• Thomas (15 jaar oud) komt over uit de B1 van Zwaluwen. “Ik heb altijd bij de Zwaluwen gespeeld. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging waar ik mij beter zou kunnen ontwikkelen. Toen SKF in beeld kwam was ik gelijk enthousiast. Na selecties ben ik hier in de A2 gekomen. Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen!”

Sten is ook 15 jaar oud en komt ook over uit de B1 van Zwaluwen. “Daar heb ik bijna 11 jaar gekorfbald, maar ik was toe aan iets nieuws en hiervoor is SKF een mooie stap. Ik speel mee sinds de selectieperiode voor de vakantie en heb het erg naar mijn zin! Ik kijk uit naar het aankomende seizoen in SKF A2!”

Wij wensen Luuk, Thomas en Sten heel veel plezier en succes bij SKF!