• Een nieuw logo voor de kangoeroes!

  12 feb 2021
 • Een aantal van jullie heeft het misschien al gezien op onze site maar sinds kort hebben we speciaal voor de kangoeroes een eigen logo. Mathijs van Vessem heeft dit geweldige ontwerp gemaakt, inclusief nieuwe banners. Aanleiding hiervoor is het plan dat bedacht is door Vera, Diede, Gerda en Jacqueline om meer spelers te krijgen bij de kangoeroes.

  Naast het nieuwe logo komt er een aantal “reclamedoeken” van de kangoeroes om zo duidelijk te maken dat alle kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 5 jaar welkom bij ons zijn. We willen Repro Studio Schoeman heel hartelijk danken voor het drukken van deze doeken en onze mooie flyers!

  Daarnaast hebben Simon en Ronald van de webredactie er voor gezorgd dat de kangoeroes ook beter zichtbaar zijn op onze website.

  Ken je kinderen in deze leeftijdscategorie waarvan je denkt dat ze het leuk vinden om bij ons te komen trainen en spelen op de zaterdagmorgen van 10:00 uur tot 11:00 uur? Nodig ze uit om te komen. De eerste 3 lessen zijn gratis en onze train(st)ers staan te popelen om met ze aan de slag te gaan.

  Helpen jullie ons mee om nieuwe kangoeroes te vinden?

  Aanmelden kan via kangoeroeklup@skfkorfbal.nl. Ook voor meer informatie kun je terecht op dat mailadres. Vera of Diede nemen dan z.s.m. contact op.