• Een spannende, maar welverdiende overwinning!

  9 dec 2019
 • Op zaterdag 7 december stond in onze SKF-hal de wedstrijd SKF C1 - PKC C1 op het programma. Gelukkig voor spelers en trainers was de aanvang van de wedstrijd pas om 14.35 uur. Zo kon er lekker worden uitgeslapen na een zeer geslaagde sinterklaasavond.

  We begonnen met in de aanval Nathan de B, Nathan F, Noëlle en Daniëlle. In de verdediging Rudger, Arjan, Denise en Alana. Tom en Esther (D1) op de reservebank.

  Na een aantal aanvallen zonder scores was het SKF die op een 1-0 voorsprong kwam. Het was een mooie aanval die uiteindelijk via een doorloopbal werd afgerond door Daniëlle. Hierna was het PKC dat de touwtjes in handen nam. Het werd 1-3 en even later stond er 3-5 op het scorebord. De SKF-trainers vonden het tijd voor een time-out om even wat in de tactiek aan te passen. Ook het thuispubliek liet zich inmiddels horen en bij ieder onderschepping klonk er gejuich vanaf de tribunes. Met nog een paar minuten op de klok werd de 3-5 achterstand omgezet in een ruststand van 6-5. Even de tijd om weer op kracht te komen onder het genot van een goed stuk fruit.

  In de 2e helft werd snel de 7-5 gemaakt. Ook PKC liet zien dat het niet voor niets bovenin meedraait en scoorde de 7-6. Deze stand bleef heel lang op het scorebord staan. Er werd in deze fase aan de kant van SKF een aantal wissels doorgevoerd. De spanning was niet meer te houden en was het dan eindelijk tijd voor het trucje van de C1 wat resulteerde in de 8-6.

  Het verdedigende vak verlost van hun verdedigende taken, waar ze bijna de gehele tweede helft hebben gestaan. Arjan maakte snel de 9-6 en daarmee was de wedstrijd gespeeld.

  Doelpuntenmakers: Daniëlle 3x, Rudger 2x, Arjan 2x, Noëlle en Nathan de Boer

  Wat een spannende wedstrijd en wat een teamprestatie. We hopen volgende week weer op veel publiek wanneer we uit spelen bij Vriendenschaar. Opnieuw een belangrijke, spannende wedstrijd!