• Een verdiende overwinning na een te spannende wedstrijd!

9 okt 2019
  • Afgelopen zaterdag heeft SKF C1 weer een leuke, maar spannende wedstrijd gespeeld tegen PKC. Dit is ook gelijk de 5e wedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd hebben we gelukkig gewonnen en dus staan we nog steeds bovenaan!

Aanval: Nathan de Boer, Denise, Tom en Elisa.
    Verdediging: Arjan, Alana, Noelle en Nathan Feenstra
    Wissels: Rutger en Danielle.

De 1e helft
    Het was een hele spannende wedstrijd die SKF uiteindelijk met 7-8 heeft gewonnen. De wedstrijd begon wat stroef, maar de 1e goal was een goed veroorzaakte stip, die Arjan er (natuurlijk) in legde. Daarna kwam PKC helaas gelijk weer terug met 3 goals die vrij snel achter elkaar vielen. Toen stond het dus 3-1. Wij konden moeilijk scoren, maar toen maakte PKC een overtreding. Hiervoor gaf de scheids een vrijebal en die schoot Arjan er in. Toen stond het 3-2. PKC maakte meteen weer een goal, en toen stond het 4-2. Nathan de Boer maakte toen nog een goed uitgespeelde goal voor de 4-3. Toen maakte PKC een goal waar door het 5-3 stond en even later maakte Alana een paar seconde voor rust een goal voor de 5-4. Rust.

2e helft
    We gingen er vol vertrouwen weer tegenaan. Het ging niet zo goed, maar we wilden wel. In het begin van de 2e helft maakte SKF wel gelijk 3 goals door Nathan Feenstra, en daarna twee keer door Daniële voor de 5-7. PKC maakte toen daarna gelijk ook een goal, waardoor het weer 6-7 stond. Toen was er een (uiteindelijk geen) blessure van PKC. Later kwam de coach bij een (wel echte) blessure, het veld op en de scheids gaf haar toen een gele kaart. Want de scheids had duidelijk gezegd dat alleen de hoofdcoach mocht opstaan en instructies mocht geven. Blijkbaar was zij geen hoofdcoach. Maar na dat hele gebeuren scoorde Arjan en werd het 6-8. Later scoorde toch PKC weer en toen werd het 7-8. En toen was het einde wedstrijd en de winst was binnen!!!! We bleven doorgaan en goed ons eigen spel spelen.

Doelpunten makers: Arjan (3), Daniëlle (2), Nathan de Boer (1), Alana (1), Nathan Feenstra (1).

Aankomende zaterdag speelt de C1 tegen Dalto die 2e staan, een spannende wedstrijd dus. We spelen om 12:15, helaas wel weer uit, maar we hopen dat jullie wel weer komen kijken.