• Even opfrissen!

10 sep 2020
  • Waar zou dit nu weer over gaan, hoor ik de meesten zich afvragen... In ieder geval niet over een deo douchebeurt, maar eigenlijk over enkele afspraken die we met elkaar hebben om de accommodatie netjes te houden en fijn samen te kunnen sporten. Nu we weer een aantal weken onderweg zijn, lijkt het me goed enkele afspraken nog een keer onder de aandacht te brengen. Gewoon een kleine opfriscursus bij deze:

• De startende teams op trainingsavonden en wedstrijddagen zetten het materiaal klaar. Ook op zaterdag doen de startende teams dit en niet de velddienst;
    • Ben je klaar kijk dan of het door jouw gebruikte materiaal nog nodig is. Zo niet, ruim het dan netjes op in het materiaalhok;
    • Ben je het laatste team dat opruimt, sluit dan het materiaalhok af;
    • Zorg dat er geen afval achterblijft op het veld na je training of wedstrijd;
    • De sporthal en bovenverdieping zijn niet bedoeld als speelruimte. We hebben een mooie speeltuin en verder buiten ruimte genoeg.

Als laatste ook het verzoek allemaal de maatregelen rondom corona te respecteren. We hebben al diverse mooie sportdagen en avonden achter de rug die redelijk goed zijn verlopen. De nadruk op redelijk, omdat we zien dat vooral het handhaven van de bekende 1,5 meter soms lastig blijft te zijn. Vooral in de dugouts en op het terras zien we toch dat mensen te dicht op elkaar gaan zitten. Hier moeten we allemaal alert op zijn. Uiteraard vanwege onze gezondheid, maar ook omdat handhaving hierop plaats kan vinden en eventuele boetes flink op kunnen lopen. Laten we elkaar hier scherp ophouden.

Dank!