• Even voorstellen: Jacqueline ter Horst

8 sep 2020
  • Een aantal van jullie zullen mijn naam al wel eens tegen gekomen zijn of misschien al gezien hebben. Sinds het afgelopen zaalseizoen ben ik betrokken bij de selectie van SKF als teambegeleidster. Ik vind het een eer om als ondersteuner bij deze geweldige groep spelers en trainer betrokken te zijn. Aan mij de taak om er voor te zorgen dat de selectie zich volledig kan richten op de wedstrijden en de trainingen en dat ik voor het grootste deel alles er omheen regel.

Ik ben getrouwd met Jan en samen wonen we in Duiven. We hebben twee kinderen: Romy die in Amsterdam woont en Alain die een aantal van jullie wel zullen kennen, hij woont in Veenendaal. Door Alain ben ik in contact gekomen met SKF en betrokken geraakt bij deze mooie vereniging. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Adviseur Private Banking bij de Rabobank in Arnhem. Daarnaast ben ik betrokken als bestuurslid bij de Liemerse Uitdaging.

Sinds een aantal weken mag ik mij nog meer in gaan zetten voor SKF. Ik zal dit gaan doen in de rol van “Manager Vrijwilligers en Leden”.  De afgelopen weken heb ik al met heel veel enthousiaste vrijwilligers kennis mogen maken en ik verheug mij er op nog veel meer mensen te gaan spreken. Het voornaamste doel van mijn functie is om er voor te zorgen dat zowel de leden als de vrijwilligers met heel veel plezier betrokken zijn bij SKF.

Voorlopig ga ik mij eerst bezighouden met het leren kennen van de vereniging. Zo links en rechts probeer ik alvast mensen met elkaar in contact te brengen. Dit is een van mijn passies, het verbinden van mensen met als doel het leven een stukje mooier te maken. Ik kan dit niet alleen en zal de hulp van een ieder hierbij nodig hebben. Willen jullie mij hierbij helpen?

Mocht je meer van mij willen weten of is er iets waarover je graag met mij van gedachten wilt wisselen, kan je mij altijd aanspreken voor of na de wedstrijden van de selectie of kan je mij bellen of appen. Ik ben te bereiken op 06-23691928.

Ik heb er zin in en hoop dat we samen van SKF een nog mooiere vereniging kunnen maken waarbij topsport, breedtesport maar vooral plezier hebben in datgene wat je doet, centraal staat.