• Financiële acties

Behalve inkomsten uit contributies en sponsorbijdragen zijn er nog meerdere manieren waarop SKF Korfbal inkomsten genereerd. De twee belangrijkste zijn 'De grote clubactie' en de 'Vriendenloterij'

Door ook clubleden te motiveren te collecteren voor het Fonds Gehandicaptensport draagt SKF Korfbal ook op dit vlak haar steentje bij om mensen met een beperking te kunnen laten sporten. Vanzelfsprekend komt de opbrengst van de collectie niet ten goede aan de clubkas van SKF Korfbal, maar gaat deze volledig naar het Fonds Gehandicaptensport.

Tot aan de zomer van 2019 zamelde SKF Korfbal ook oud papier en inktcartridges in om extra inkosten te genereren. Hiermee is de vereniging echter gestopt.