• G-Korfbal officieel gestart bij SKF

    8 sep 2022
  • Het G-korfbal is officieel gestart bij SKF. Afgelopen zaterdag tijdens de Startdag werd er een speciaal moment vrijgemaakt voor de officiële kick-off van het G-korfbal. 

    Op het hoofdveld sprak de voorzitter van SKF, Wouter ten Caat, enthousiast over dat het G-korfbal nu eindelijk ondredeel van SKF is. "Jullie schrijven historie om het G-korfbal echt van de grond te krijgen. En daar zijn wij als SKF erg blij mee!". Na de mooie woorden stond het G-team van DVO/Accountor uit Bennekom klaar voor een demonstratiewedstrijd tegen de trainers van het SKF G-Korfbalteamteam. Twee sporters van het SKF G-Korfbalteam waren enthousiast aan het supporteren op de bank! Het was een spannende wedstrijd, met als eindstand 9-9. Na de wedstrijd werd er een gezamenlijke foto gemaakt en is er een drankje gedronken op het terras. De sporters en trainers hebben genoten! 

    Tot nu toe heeft SKF zes sporters die aan het proeftrainen zijn bij het G-team. Iedereen mag drie keer proeftrainen om te kijken of het korfballen leuk is. Ben of ken jij iemand die graag wilt komen proeftrainen bij SKF korfbal? Dat kan! Mail naar gkorfbal@skfkorfbal.nl en wij nemen contact met je op.