• Generale repetitie livestream bij SKF-ODIK

  17 nov 2022
 • Zoals we af en toe hebben laten weten, is er afgelopen periode door veel SKF-ers hard gewerkt aan een livestream bij SKF. Techniek (zoals de software voor de livestream, microfoons en bekabeling), camera's (1 beneden en 1 boven), camera/regieplatform en een enthousiast clubje vrijwilligers dat e.e.a. vorm gaat geven. Elke uitzending hebben we 2 cameramensen, 1 regisseur en 1 of 2 commentatoren die ook de interviews na afloop verzorgen. In de nabije toekomst waarschijnlijk ook nog een productieassistent, die tijdens de uitzending zorgt dat alles logistiek op rolletjes loopt.

  Aanstaande zaterdag tijdens SKF-ODIK de generale repetitie! De laatste echte test voor de zaalcompetitie gaat starten. We zijn heel benieuwd hoe het gaat. We hebben alles goed voorbereid, maar er zal heus wel wat mis gaan. Voor iedereen is het tenslotte nieuw. Maar we gaan leren van elke wedstrijd en vertrouwen erop snel een soepel lopend en ingespeeld team te hebben.

  Deze week is het gelukt om de output van het scorebord (stand en tijd) te koppelen, zodat die in beeld komt. Met de schotklok lukt dat helaas nog niet. Er moeten mogelijk wat wijzigingen worden aangebracht aan de schotklok, zodra dat afgerond is, kunnen we de schotklok ook gereed maken output naar de livestream te sturen. Daarnaast hebben we nog veel meer wensen om alles verder te professionaliseren, maar we gaan eerst maar eens starten!

  De livestream is te volgen via ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/@SKFkorfbalTV

  We zijn ook heel benieuwd naar ieders reactie. Complimenten vinden we heel leuk, maar uiteraard zijn verbeterpunten ook van harte welkom, daar leren we van. Feedback kun je sturen naar ict@skfkorfbal.nl.

  En raak je enthousiast? Via datzelfde mailadres kun je je aanmelden om deel uit te gaan maken van ons team. Ook kun je natuurlijk gewoon 1 van de livestreamers aanspreken zaterdag als je bij SKF bent.

  Onderstaand een screenshot van het regiescherm. Zou mooi zijn als die stand zaterdag ook op het scorebord komt :-).

  Tot zaterdag! In de hal of via het scherm!