• Gezocht: JONGENS en ouders/spelers

16 nov 2022
  • Binnen onze vereniging zien we in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar dat het aantal vrouwelijke leden ver boven het aantal mannelijke leden zit. Om ervoor te zorgen dat we een gemengde sport kunnen blijven zijn we bezig om te kijken hoe we meer mannelijke leden kunnen krijgen. Een van de ideeën is om een VRIENDEN training te organiseren bij de F tot en met de D jeugd. Het idee is dat alle spelers een vriendje mogen uitnodigen voor een “stoere” vriendjes training. Het idee is er maar nu de uitvoering nog. Welke ouders en/of leden willen ons helpen bij de organisatie van deze trainingen?

• Voor meer informatie of aanmelding kan je terecht bij Jacqueline ter Horst (06) 236 91 928, vrijwilligers@skfkorfbal.nl.

Wie wil er tijd vrijmaken en heeft zin om ons te komen helpen?