• Grote Clubactie van start op 19 september

15 sep 2020
  • De Grote Clubactie staat weer voor de deur! Vanaf 19 september starten we met het uitdelen van de boekjes voor de lotenverkoop.

Wat is de bedoeling.

• Alle teams/spelers krijgen een verkoopboekje waarmee je moet proberen zoveel mogelijk loten te verkopen aan papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, de buren en vrienden. Het werkt middels éénmalige incasso, zodat met name de jongere SKF-ers niet met contant geld over straat hoeven.
    • Een lot kost € 3.00 waarvan de club maar liefst 80% ontvangt!
    • Tot 24 november mogen er loten worden verkocht, in de kantine komt een “opbrengstmeter” waar de tussenstand elke week te zien is.
    • Is je boekje vol of ben je klaar? Lever je boekje dan meteen in! In de kantine hangt tussen de bar en de deuren naar de uitgang een brievenbus; daar mogen de boekjes in. Vergeet niet je naam en team vóór op het boekje in te vullen. Voor de D-, E- en F- jeugdspelers is er nog een extraatje: zij  krijgen voor elk verkocht lot, na de trekking€ 0.50 uitbetaald. Leuk voor de spaarpot of voor een mooi cadeau!

De agenda:

• Vanaf 19 september: uitdelen boekjes en start verkoop
    • 24 november: sluiting verkoop
    • 9 december: trekking
    • 10 december: publicatie trekking

De prijzen die je kunt winnen staan op de site van de Grote ClubactieEr zijn er meer dan 600!

Zijn er vragen?
    Bel of mail even!