• Hoe gaat het eigenlijk met SKF?

16 feb 2021
  • In plaats van actief te zijn in de hal waren diverse SKF-ers de laatste dagen actief op het ijs. Mooie plaatjes kwamen voorbij op social media waar soms hele teams gezamenlijk plezier hadden. Maar nu de sneeuw en het ijs zijn verdwenen, kunnen de eerste jeugdteams weer op het kunstgras terecht. Toch fijn dat er weer iets zichtbaars gaat plaatsvinden op onze velden. Maar het is misschien goed om te weten dat er achter de schermen ook nog steeds veel gebeurt.

Diversen zijn bijvoorbeeld al voorzichtig bezig met volgend seizoen. Zijn er nog nieuwe materialen nodig en welke teams gaan we krijgen? Maar ook wordt er nagedacht over het schoolkorfbaltoernooi. Zoals we dit kennen, zal het niet passen, maar hoe zou het eventueel wel kunnen? We hebben geen glazen bol, maar het kan helpen om een paar scenario's klaar te hebben liggen. Ook hebben we dit moment aangegrepen om de accommodatie nog weer iets mooier te maken. De verzorgingsruimte is namelijk flink aangepakt en momenteel worden de laatste bekende puntjes op de 'i' gezet.

Iedereen kan zich voorstellen dat met het stilvallen van bijna de hele vereniging de financiën nadrukkelijk in de gaten worden gehouden. De inkomsten van bijvoorbeeld de kantine zijn natuurlijk compleet weggevallen. Waar we echter heel trots op zijn, is dat alle leden de vereniging trouw zijn gebleven en dat geldt ook voor de sponsors. Hierdoor kunnen we met trots zeggen dat we er financieel gelukkig nog steeds goed voor staan. Uiteraard leveren we in ten opzichte van onze begroting, maar door onze trouwe leden en sponsors en hulp vanuit de overheid kunnen we de schade beperken. En daar zijn we heel blij mee.

Waar we ook mee door zijn gegaan, is de nieuwe verenigingsorganisatie. Afgelopen maanden hebben we hier diverse keren over gecommuniceerd met als mijlpaal de oproep om je interesse te tonen wanneer het je leuk lijkt om hier actief aan mee te werken als manager. Met trots kunnen we melden dat diversen digitaal hun hand hebben opgestoken en dat verschillende managersdomeinen inmiddels zijn ingevuld. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee en daarom gaan we komende weken de nieuwe managers stap voor stap online aan jullie voorstellen. Dus houd de social media de komende tijd extra in de gaten!