• Informatie over wedstrijdshirts

23 sep 2019
  • Onze vereniging maakt al ruim 8 jaar gebruik van de diensten van Davelaar Sport voor de levering van onze wedstrijdshirts. De gekozen wedstrijdshirts worden door de leverancier op bestelling gemaakt.

In de loop van de jaren is door verschillende oorzaken (zoals bijvoorbeeld slijtage of verlies) de voorraad van verschillende maten onder druk komen te staan. Omdat wij gebruik maken van een maatwerkshirt zijn de levertijden voor het aanvullen van de tekorten erg lang. Daardoor zijn niet altijd voldoende shirts beschikbaar.

Omdat bij een aantal teams niet voldoende (juiste) shirts met nummering in omloop zijn, is er gekozen om deze teams, voor dit seizoen, te voorzien van een standaard shirt. Uiteraard in de vertrouwde SKF-kleuren, met sponsoruitingen van onze hoofdsponsor Cimar en kledingsponsor Davelaar Sport.

De keuze voor dit shirt is een tijdelijke oplossing en betreft dus niet het nieuwe SKF-shirt. In de komende maanden gaan we met een aantal mensen met dat onderwerp aan de slag. Zou je graag je steentje daaraan willen bijdragen dan kan je je melden bij onze voorzitter Wouter ten Caat.

Jullie kunnen er van op aan dat we ons best doen om elke team in SKF-kleding een visitekaartje te laten zijn voor onze club. Voor eventuele vragen hierover kun je contact opnemen met de sponsorcommissie (Jan van Hardeveld).