• Jacco van Schuppen manager Activiteiten & Evenementen

    3 okt 2022
  • Mijn naam is Jacco van Schuppen en ik ga bij bij SKF bezig houden met het domein “Activiteiten & Evenementen”. Het domein “Activiteiten & Evenementen” gaat over het plannen en organiseren van toernooien, feesten en overige activiteiten voor elke doelgroep binnen SKF. Denk daarbij aan het jaarlijkse Schoolkorbaltoernooi, het eindejaarsevenement, en jeugdactiviteiten waarbij ontspanning en plezier voorop staan.

    Sinds afgelopen seizoen kom ik weer wekelijks bij SKF om mijn oudste zoon Vayan te supporten die vol enthousiasme is begonnen bij de jeugd. Zelf heb ik als tiener jarenlang bij SKF gespeeld. Naast de sport en het spel, heb ik genoten van alle activiteiten die destijds werden georganiseerd, van vele heb ik nog mooie herinneringen.

  • In het dagelijks leven ben ik samen met Elvy ouders van twee kinderen en werkzaam als Sales & Product manager bij een internationaal bedrijf dat wet wipes produceert en verkoopt aan o.a. supermarkten.

    Ik hoop te kunnen bijdragen aan een ieders plezier bij SKF en hopelijk vele mooie herinneringen. Natuurlijk kan ik dit niet alleen, er is altijd plek voor vrijwilligers die samen met mij leuke activiteiten willen organiseren. Dus ben je geïnteresseerd, laat het weten!