• Jeugdactiviteiten

Ook in seizoen 2019/2020 zal de Jeugdcommissie weer veel activiteiten organiseren met natuurlijk weer voor elk wat wils! Het programma voor de komende periode staat onderaan deze pagina.

Kijk ook eens op de speciale SKF Jeugdcommissie Facebookpagina! Daar vind je ook foto's, leuke verslagen en de aankondigingen van de evenementen.

• De jeugdcommissie organiseert ook het Team en Pupil van de Week. De teams van de week worden op volgorde gekozen. De Pupil van de week wordt ingeloot. Het team van de week staat tijdens een thuiswedstrijd van SKF 1 in de spotlights! Dit team mag bij aanvang van de wedstrijd oplopen met de spelers van het eerste. De Pupil van de Week heeft als extra taak het uitnemen van de bal. Na afloop van de wedstrijd krijgen de kinderen nog een leuk aandenken.

We hebben dit jaar al een schema gemaakt voor alle E- en D-teams voor de gehele periode, zodat je tijdig weet wanneer je als team op mag gaan lopen. Het schema staat op de flyer hiernaast. Je kan je ook nu al aanmelden. Dit kan door op deze link te klikken en je gegevens door je ouders in te laten vullen.

Voor het oplopen, moet je 45 minuten van tevoren aanwezig zijn. Je kan je dan melden bij iemand van de Jeugdcommissie, meestal in vergaderzaal 1. Je gaat dan met je team eerst wat lekkers eten en drinken. Je moet natuurlijk ook je SKF-tenue en je zaalschoenen aan hebben als je gaat oplopen.

We hopen dat jullie allemaal komen, samen met jullie trainers en familie of vrienden om de teams aan te moedigen!

• Kalender

mrt

Glow in the Dark korfbal

Voor E, F en Kangoeroes.

Deze activiteit duurt van 19:00 t/m 21:00 uur

Paaseieren zoeken / Knutselen

Voor E, F en Kangoeroes

Deze activiteit duurt van 10:00 t/m 13:00 uur

jun

Sleep-Inn dag 1

SKF Korfbal

Het grootste logeerpartijtje van Nederland. Voor D, E en F-jeugd.

Deze activiteit duurt van 17:30 t/m 23:30 uur

jun

Sleep-Inn dag 2

SKF Korfbal

Het grootste logeerpartijtje van Nederland. Voor D, E en F-jeugd.

Deze activiteit duurt van 09:00 t/m 16:00 uur

Jeugdkamp dag 1