• Tussen de 6 en 12 jaar? Lees snel!

20 mei 2021
  • Zaterdag 29 mei is het zover, de kennismakingstrainingen! Vanaf die zateredag organiseren we zes zaterdagen trainingen voor kids van 6 tot 12 jaar. Helemaal gratis én vrijblijvend.

We maken op basis van de aanmeldingen groepjes, elke groep krijgt eigen trainers. Zodat elk kind ruim individuele aandacht krijgt en oefent op gelijkwaardig niveau. Zo kun je kennismaken met de leukste sport bij de tofste club van Veenendaal. O ja: we gaan natuurlijk de laatste zaterdagen ook onderlinge wedstrijden spelen.

Het is wel belangrijk dat de kinderen tevoren worden aangemeld. Dat kan door een mail te sturen naar nieuweleden@skfkorfbal.nl Je krijgt dan een mail terug, met meer informatie over de training. Onder andere hoe laat je verwacht wordt. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen in de verschillende leeftijdscategorieën maken we een indeling qua groep en tijd.