• Korfballen onder schooltijd bij Sporthighschool Veenendaal

    11 mei 2022
  • Het KNKV en het CLV starten samen een initiatief om middelbare scholieren uit de omgeving van Veenendaal de kans te geven zich als korfballer versneld te ontwikkelen. Vanaf het nieuwe schooljaar, dat in september start, wordt op het CLV een korfbalmodule aangeboden als onderdeel van de Sporthighschool. Scholieren van het CLV, maar ook van andere scholen uit de omgeving kunnen hier aan meedoen.

    Het CLV, in 2018 gekozen tot “sportiefste school van Nederland”, profileert zich op deze manier als school waar onderwijs en sport onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Voor het KNKV is het aantrekkelijk om samen te werken met onderwijsinstellingen, omdat daarmee de mogelijkheden voor talentontwikkeling vergroot worden. Veenendaal wordt door dit soort initiatieven het korfbalmiddelpunt in onze regio. Dat juichen wij als SKF natuurlijk van harte toe!

    Voor alle SKF’ers van 13 tot 16 jaar die graag meer willen trainen is dit een mooie kans! Het maakt niet uit in welk team je speelt of op welke school je zit. De trainingen vinden plaats op onze eigen accommodatie, onder schooltijd.

    Meer informatie over deze korfbalmodule vind je in dit bericht.