• Ledenvoordeel

Bij diverse sponsoren krijg je als SKF-lid korting. Op deze pagina een overzicht. Klik op de logo's om naar de website van de betreffende sponsor te gaan.

Geen korting in combinatie met andere aanbiedingen, tenzij individueel anders overeengekomen.

• Als lid van SKF ontvang je bij Davelaar Sport in Veenendaal 10% korting op alle sportkleding.

• Als je lid bent van SKF Korfbal, dan betaal je bij LaVita Lifestyleclub geen inschrijfkosten à € 35. Bovendien ontvang je 15% korting op jouw lidmaatschap bij deze sportschool.

• Is jouw team kampioen geworden, heb je iets te vieren of heb je gewoon zin in zo'n heerlijke Limburgse vlaai? Als lid van SKF krijg je bij Limburgia Vlaaien in Veenendaal maar liefst 10% korting.

• Jouw lidmaatschap betaalt zich dubbel en dwars terug als je activiteiten en / of attributen huurt bij Sport Totaal in Veenendaal. Je krijgt 10% korting ! Bovendien krijg je hulp en 10% korting bij het organiseren van een teambuildingsdag of -middag van SKF-teams.