• Levi Adriaans naar SKF

    9 mei 2022
  • Na de zomer speelt Levi Adriaans (15 jaar) in de B-selectie van SKF. De afgelopen maanden heeft Levi verschillende keren met SKF B1 meegetraind en dat is van beide kanten erg bevallen. “Ik kijk enorm uit naar volgend seizoen en de kans om me verder te ontwikkelen bij SKF. De keren dat ik meegetraind heb ben ik supergaaf ontvangen door de huidige spelers en trainers van de B1, ik voel me erg welkom. Ik heb er zin in!”

    “Levi heeft in de trainingen en in de zaalcompetitie laten zien dat hij een talentvolle korfballer is. Daarnaast is Levi enorm gedreven en wil hij graag beter worden. Dat is een hele belangrijke eigenschap. In de talentvolle groep bij SKF kan hij zich nog verder ontwikkelen tot een completere korfballer”, Aldus trainer/coach Daniël van Munster.

    Levi speelt vanaf zijn 8e jaar bij Fortissimo in IJsselstein. Dit zaalseizoen heeft Levi met Fortissimo B1 tegen SKF B1 mogen spelen in de competitie. Ook heeft Levi het afgelopen seizoen in RTC Midden Nederland U15 gespeeld. Wij wensen Levi heel veel plezier en succes bij SKF!