• Maar liefst vier spelers geselecteerd voor RTC Oost U17

    15 mrt 2023
  • Op maandag 13 maart stond de laatste selectieronde van RTC Oost U17 op het programma. De groep was van ongeveer 50 jongens en 50 meiden geslonken naar 13 jongens en 13 meiden. Na deze avond zou het definitieve team van RTC Oost U17 gekozen worden, bestaande uit 10 meiden en 10 jongens. Esther Speelziek, Tom Korenhof en Jelte de Jong (allen spelend in de B1) moesten zich nog laten zien aan de trainers om geselecteerd te worden.

  • Na afloop van de selectieavond kregen Esther, Tom en Jelte goed nieuws te horen. Ze zijn geselecteerd om deel te nemen aan het programma van RTC Oost U17! Ze gaan om de week met elkaar trainen en spelen dit jaar 3 toernooien (Hemelvaartsdag, Pre-Challenge in de herfstvakantie en de Korfbal Challenge in december).

    Ook Daniëlle Wildeman kreeg te horen dat zij dit jaar weer is geselecteerd voor RTC Oost U17. Zij sluit in september pas aan, omdat zij zich nu nog met Nederland U17 voorbereidt op het WK in Eindhoven in juli.

    Esther, Daniëlle, Tom en Jelte, gefeliciteerd met jullie plek in RTC Oost U17. Heel veel succes en plezier toegewenst. We zijn trots op jullie!