• Manager bij SKF, iets voor jou?

28 dec 2020
  • In de Algemene Ledenvergadering op 6 november heeft SKF besloten om de verenigingsstructuur te veranderen. We hebben 13 domeinen benoemd en gaan voor elk domein een “Manager” vinden die op dat gebied met zijn/haar team van vrijwilligers de vereniging bestuurt. Nu is het tijd om deze leuke nieuwe rollen in te vullen. We hebben op veel verschillende manieren informatie met je gedeeld. Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie enthousiasme!

Is dit voor jou een leuke rol?
    Kijk eens naar dit lijstje. Antwoord jij op veel vragen met “ja”? Dan zijn wij er van overtuigd dat jij als manager bij SKF erg veel plezier gaat hebben!

• Vind je het leuk om een bijdrage aan SKF te leveren voor de korte en lange termijn?
    • Heb je een idee over wat je met één van de “domeinen” (zie onderin) wilt bereiken voor SKF?
    • Vind je het leuk om dat samen met andere vrijwilligers te doen?
    • Ben je zelfstandig, maar doe je het liever niet alleen?
    • Ben je een doorzetter?
    • Houd je van organiseren en ben je er goed in?
    • Sta je achter de verenigingsvisie en wil je helpen die vorm te geven?

Welke hulp krijg je?
    Zorgen dat deze nieuwe structuur goed gaat werken voor SKF is het belangrijkste doel voor ons bestuur in 2021. Wij gaan jou dus op alle mogelijke manieren helpen. Door met je mee te denken over je plan, over hoe je je team vormt en over de kosten voor het uitvoeren van je plan. We willen jou precies de hulp geven die je nodig hebt. Als dat veel is, doen we dat graag. Als dat weinig is, laten we je vooral lekker zelfstandig aan de slag gaan. Het belangrijkste is dat het voor jou en je team leuk moet zijn om te doen, zodat jullie enthousiast zijn en blijven!

Ik wil meedoen! En nu?
    Heel goed! Als je mee wilt doen, stuur dan een E-mail naar secretariaat@skfkorfbal.nl. Geef daarbij duidelijk aan:

• voor welk domein (zie onder) jij de manager wilt zijn;
    • hoe je team er uit ziet, dus met wie je dit samen wilt doen (als je dat al weet natuurlijk).

Wij gaan met iedereen die reageert het gesprek aan om tot een goede en leuke invulling voor jouw enthousiasme te komen.

Domeinen
    Voor de domeinen Topkorfbal en Leden & Vrijwilligers zijn Arnold en Jacqueline al hard aan de slag. Voor de domeinen hieronder zoeken we nog managers!

• Breedtekorfbal
    • Planning
    • Sponsoring
    • Financiën & Administratie
    • Kantine
    • PR & Media
    • ICT
    • Korfbalkader
    • Accommodatie
    • Activiteiten en Evenementen
    • Materiaal & Kleding

Heb je vragen over de rol of over één van deze domeinen? Neem dan contact op met één van de bestuursleden.