• Marktplaats - 'Vraag & aanbod'

U kent het vast wel, dat korfbalbroekje of -rokje is te klein geworden voor uw zoon of dochter. Het ziet er nog prima uit en kan eigenlijk nog wel een paar seizoenen worden gedragen. Of ... die mooie zaalschoenen of robuuste kunstgrasschoenen die niet meer passen. Via deze pagina bereikt u clubgenoten die wellicht interesse hebben om SKF-gerelateerde kleding en schoenen van u over te nemen voor een vriendelijk prijsje.

Uw aanbod kunt u mailen naar de webredactie: webredactie@skfkorfbal.nl.

Wij plaatsen uw aanbod gratis online gedurende maximaal drie maanden en u stuurt ons een mailtje als er een verkoop heeft plaatsgevonden, zodat wij deze rubriek up-to-date kunnen houden.

• (27-02-2020) Aangeboden
    2x inschietshirt met logo maat 128 en een rokje maat 128. Alles mag weg voor € 15.00
    Joop Leppers

• (09-03-2020) Aangeboden
    Zaalschoenen maat 43. Zijn al paar seizoenen meegegaan, maar zijn nog in prima staat.
    Amber van Hasselaar

• (03-04-2019) Aangeboden
    Trainingspak, ziet er nog goed uit en weinig gedragen. Maat L. 30 euro. Kristel van der Klift, 06-2584220.

• (07-05-2020) Aangeboden
    Buiten schoenen maat 35, € 5,00, Wilma Mentink

• Wedstrijdshirts

Is het wedstrijdshirt van uw zoon of dochter te klein geworden, dan kunt u terecht bij Davelaar Sport in het centrum van Veenendaal. Davelaar Sport is als kledingsponsor de enige partij die zorg draagt voor de uitgifte van wedstrijdshirts.

Houd u rekening met enige levertijd omdat de shirts moeten worden voorzien van juiste bedrukking op zowel voor- als achterzijde. Het oude shirt dient te worden ingeleverd.