• Marktplaats - 'Vraag & aanbod'

U kent het vast wel, dat korfbalbroekje of -rokje is te klein geworden voor uw zoon of dochter. Het ziet er nog prima uit en kan eigenlijk nog wel een paar seizoenen worden gedragen. Of ... die mooie zaalschoenen of robuuste kunstgrasschoenen die niet meer passen. Via deze pagina bereikt u clubgenoten die wellicht interesse hebben om SKF-gerelateerde kleding en schoenen van u over te nemen voor een vriendelijk prijsje.

Uw aanbod kunt u mailen naar de webredactie:  webredactie@skfkorfbal.nl

Wij plaatsen uw aanbod gratis online gedurende maximaal drie maanden en u stuurt ons een mailtje als er een verkoop heeft plaatsgevonden, zodat wij deze rubriek up-to-date kunnen houden.

Korfballers klaar ? Handelen maar !

• (28-10-2019) Aangeboden
    Ik heb 2 rokjes die ik te koop aanbied. Maat L en maat XL.  Ivm een afvaltraject zijn ze allebei te groot. Ook heb ik nog een trainingspak van SKF. Maar 1x gedragen en is van de nieuwe serie maat XXL.  Rokjes 10 euro, trainingspak 40 euro.
    Christa Kleijn

• (17-12-2019) Aangeboden
    Korfbalrokje XS
    Trainingspak Hummel maat 152 met SKF logo op de voorkant
    Trainingspak maat 164, zonder logo
    Asics veldschoenen in goede staat, maat 40
    Klarie Innemee

• (05-01-2020) Aangeboden
    Zaalschoenen maat 33, Osaga. Klittenbandsluiting en nog in goede staat. € 7,50. Maartje Visser

• Wedstrijdshirts

Is het wedstrijdshirt van uw zoon of dochter te klein geworden, dan kunt u terecht bij Davelaar Sport in het centrum van Veenendaal. Davelaar Sport is als kledingsponsor de enige partij die zorg draagt voor de uitgifte van wedstrijdshirts.

Houd u rekening met enige levertijd omdat de shirts moeten worden voorzien van juiste bedrukking op zowel voor- als achterzijde. Het oude shirt dient te worden ingeleverd.