• Mooie opbrengst Rabo Clubsupport

19 nov 2020
  • Begin oktober hebben we laten weten dat SKF meedoet aan Rabo Clubsupport. Met Rabo Clubsupport helpt de Rabobank verenigingen om haar doelen te behalen. Wij hebben als doel gesteld om banken rondom ons nieuwe hoofdveld te plaatsen. Door het plaatsen van deze banken maken we ons veld toegankelijker voor iedereen en ziet het er ook nog eens gaaf uit. Om ook onze maatschappelijke rol te pakken, willen we kiezen voor banken van gerecyclede kunststof.

Of we steun zouden krijgen en hoeveel was afhankelijk van jullie. Als klant van de Rabobank kon je namelijk stemmen op ons doel en dat is volop gedaan door jullie! Afgelopen week hebben we het bericht ontvangen dat we maar liefst €2.539,08 gaan krijgen voor de aanschaf van de banken. Een enorm welkom bedrag dat we natuurlijk hierin ook gaan investeren.

Momenteel loopt er een onderzoekje hoe we de banken het beste kunnen plaatsen, hoeveel we er nodig hebben en welke hoogte benodigd is. Doel is om snel tot aanschaf over te gaan om te zorgen dat de banken er staan op het moment dat we weer naar buiten mogen en ook de beperkingen rondom corona zijn opgeheven.

Nogmaals dank voor al jullie stemmen!