• Onderlinge wedstrijden voor onze jeugdteams

9 nov 2020
  • Aanstaande zaterdag en de week erna (14 en 21 november) zullen onze jeugdteams onderlinge wedstrijden tegen elkaar spelen. Daar hebben we allemaal heel erg veel zin in na al die weken met alleen maar trainingen.

Het programma is hier te vinden.

Om te zorgen dat we alles netjes volgens de Corona-richtlijnen doen, zijn onderstaande spelregels erg belangrijk:

• Je mag niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van jouw wedstrijd in de hal. Je hebt dan 15 minuten om goed warm te lopen, daarna begint de wedstrijd.
    • Zorg dat je omgekleed bij SKF komt.
    • Na je wedstrijd vertrek je direct naar huis. Niet gezellig, maar het is niet anders.
    • Alleen spelers, coaches en scheidsrechters zijn in de hal toegestaan. Publiek is helaas niet welkom.
    • Bij de wedstrijden van de B1 en A1 is het mogelijk om met schotklok te spelen. Die moeten de teams (wisselspelers) dan zelf bedienen. Er zal geen jurytafel zijn.
    • Het eerstgenoemde team speelt in de nieuwe gele shirts, het andere team in blauw.

Als we ons netjes aan de regels houden, kunnen we op een veilige manier eindelijk weer lekker wedstrijden spelen. Laten we er samen voor zorgen dat we dat op een veilige en leuke manier doen!