• Open training SportFit op 18 mei

  8 mei 2022
 • Bewegen doe je samen bij SportFit. Voldoende lichaamsbeweging is belangrijk om fit en vitaal te blijven, juist ook op oudere leeftijd. 
   
  In de week van 16 t/m 20 mei is het de Nationale Beweegweek  en staat sporten en bewegen voor en door senioren centraal. Ook SKF maakt het mogelijk om dat samen te doen, b.v. bij onze SportFitgroep. Elke woensdagmorgen trainen we met een groep senioren op de accommodatie van SKF. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van de conditie, kracht en lenigheid door middel van diverse sport- en spelvormen. Denk aan korfbal, badminton, nordic walken, volleybal en hockey. We beginnen altijd met een warming-up voor de spieren. Ons motto is sporten met veel plezier. Ieder kan sporten op zijn of haar eigen niveau. De trainingen worden verzorgd door Jannie Heitink en Lianne van der Bij. Na afloop is het tijd voor een kopje koffie met elkaar in onze kantine. 
   
  OPEN TRAINING
  Op woensdag 18 mei organiseren  we een Open Training voor iedereen die belangstelling heeft om eens mee te doen. Je bent van harte welkom van 09.30 tot 10.30 uur bij SKF.
   
  Heb je nog vragen, neem dan contact op met Lianne van der Bij, tel. 06-31274140, mail bijsimonis@gmail.com.