• Rabo Clubsupport actie. Help jij ook mee door te stemmen ?!?

26 aug 2022
  • Jaarlijks doet korfbalvereniging SKF mee aan Rabo ClubSupport actie van de Rabobank. Met deze actie wil de Rabobank verenigingen en stichtingen financieel ondersteunen om hun doelen te behalen. Met deze opbrengst hebben we de afgelopen jaren kunnen investeren in nieuwe banken rondom ons hoofdveld en afgelopen jaar hebben we ons scorebord helemaal kunnen reviseren. Dit jaar hebben we als doel een financiële ondersteuning voor het opstarten van G-korfbal in Veenendaal, een prachtig doel!

Of we steun krijgen en hoeveel is afhankelijk van jou! Als je klant bent van de Rabobank kun je stemmen op alle doelen en hoe meer stemmen een doel krijgt hoe groter de kans dat we succes hebben. Hoe doe je mee?

• Als je klant bent van de Rabobank, kun je lid worden. Door in te loggen in de Rabo app of op de website rabobank.nl/clubsupport kun je via 'Zelf regelen' --> 'lidmaatschap' lid worden.

Vanaf 5 september kun je stemmen op het doel van SKF. Dit kan via de app of website, via 'Mijn lidmaatschap' --> 'Clubsupport'. Breng je stem uit op SKF en help ons doel te bereiken! Stemmen kan tot en met 27 september!

Voor meer informatie kun je op deze link klikken