• Reminder: Korfbalvakantie 2020 in Tsjechië

  22 sep 2019
 • Onderstaand bericht stond een tijdje terug ook al op de website, maar vermoedelijk hebben velen het gemist omdat het toen nog vakantie was. Bij deze dus even een reminder. Lijkt het je wat? Meld je dan vrijblijvend bij Daniël van Munster.

  In de eerste schoolweek van de zomervakantie van 2020 willen we een korfbal vakantie naar het Lipnomeer in Tsjechie organiseren.

  Tijdens deze korfbalvakantie zullen we natuurlijk veel gaan korfballen. Dit gaan we doen op een mooi veldje naast het Lipnomeer. Na het korfballen kun je dus een verfrissende duik nemen in het meer. Om het korfballen heen willen we echt vakantie gaan houden. Leuke activiteiten ondernemen, chillen op het strandje en heel veel plezier hebben met elkaar.

  Voor wie: Iedereen dit dit leuk lijkt tussen de 16-21 jaar.

  Wanneer: 20-27 juli 

  Kosten: We denken dat de reis rond de 450 euro p.p. zal zijn inclusief vervoer, overnachting, ontbijt, lunch en avondeten.

  We horen graag of hier animo voor is en/of het zinvol is om deze reis verder uit te werken. We willen in september/oktober een informatieavond houden, zodat we jullie wat meer kunnen vertellen en laten zien.

  Interesse in deze gave korfbalvakantie? Mail of app Daniël van Munster, 06-43210368. 

  Dit geldt niet als een definitieve opgave, maar zo hebben wij wel een beeld of deze reis haalbaar is of niet. Ook word je dan uitgenodigd voor de informatieavond.