• SKF A1 keert terug in hoofdklasse

2 feb 2024
  • Afgelopen zaterdag won SKF A1 haar uitwedstrijd tegen OVVO in Maarssen. Belangrijker dan die overwinning was het verlies van concurrent Sporting Delta. Hierdoor is SKF niet meer in te halen en is de rentree op het landelijk hoogste niveau een feit.

SKF A1 speelt een zeer degelijke competitie en is nog ongeslagen! Een zeer knappe prestatie van het team van Bart Scheffer, Nicole de Ligt, Jelte de Jong en André Wildeman. Een felicitatie is zeer op zijn plaats aan de spelers en technische staf. De behaalde promotie was één van de twee grote doelstellingen binnen de ambities van SKF. Alle jeugdteams weer in de landelijke Hoofdklasse waardoor SKF een sportieve uitdaging voor alle jeugdtalenten blijft. Naast komend jaar de A1, spelen ook de SKF B-, C-, D-jeugd op het hoogste Nederlandse niveau.

Het mooiste scenario voor SKF A1 kan zijn wanneer de promotie met het kampioenschap kan worden gevierd. Met nog vier wedstrijden te spelen staat SKF drie punten los van de runner up. De komende weken speelt SKF A1 de volgende wedstrijden:

3 februari PKC/Vertom A2 – SKF A1
    2 maart GKV/Enomics A1 – SKF A1